Закарпат-Авто news

Audi is shaping the world of tomorrow today. With progressive technology, passionate creativity, and new social thought impulses. Discover the diversity of our Audi models now

  1. Новини
  2. Оновлення програмного забезпечення: Audi пропонує нові корисні функції для Audi Q4 e-tron
18.03.2023
Новини сервісу

Оновлення програмного забезпечення: Audi пропонує нові корисні функції для Audi Q4 e-tron

Бездротове оновлення програмного забезпечення вперше через майбутній бездротовий інтерфейс. Розширений портфель з додатковими функціями підключення для бортової мережі та програми myAudi. Оптимізована потужність заряджання постійним струмом та Plug and Charge для ще зручнішої зарядки в дорозі.

Сервіс

Audi продовжує систематично просувати Q4 e-tron і Q4 Sportback e-tron. Audi оновлює всі автомобілі з початку серійного виробництва до 2022 модельного року включно з версією програмного забезпечення 3.2. Це нове програмне забезпечення входить до стандартної комплектації серійного виробництва для поточного модельного року 2023 року. Насамперед серед нових функцій із високою щоденною корисністю є можливість виконання майбутніх оновлень програмного забезпечення через бездротовий бездротовий інтерфейс.

Оновлення програмного забезпечення для Q4 e-tron та Q4 Sportback e-tron також дозволяє користувачам створювати особисті профілі. Ще одна нова функція: користувачі можуть використовувати планувальник маршрутів e-tron у додатку myAudi, щоб спланувати маршрут та відправити його на свій Q4 e-tron. Нова версія програмного забезпечення також зберігає навігаційні дані, такі як останні пункти призначення. Програму myAudi можна використовувати для визначення місця паркування автомобіля, а також для перевірки різних повідомлень про стан. Якщо автомобіль зламається або залучиться до вигину крила, водій зможе скористатися онлайн-викликом служби допомоги на дорозі, а служба Audi з усунення пошкоджень працюватиме в майбутньому.

Покращена потужність зарядки будинку та в дорозі
Оновлення програмного забезпечення також пропонує додаткові переваги під час заряджання будинку або в дорозі. Функція «Переважний час заряджання» допомагає клієнтам проводити зарядку в недорогий годинник, наприклад, уночі, з тарифом на електроенергію зі змінним тарифом. Він працює, дозволяючи користувачеві налаштувати певне вікно заряджання. А таймери в автомобілі та програма myAudi роблять зарядку змінним струмом (AC) ще зручнішою. При попередньому кондиціонуванні з таймером від'їзду енергія, необхідна для обігріву салону взимку, прямує в автомобіль під час заряджання від зовнішнього джерела енергії, наприклад, домашньої станції Wallbox або громадської точки заряджання.

Так само перероблена система управління температурним режимом нового програмного забезпечення оптимізує споживання, беручи до уваги зовнішню температуру та стан заряду при кондиціонуванні акумулятора.

Удосконалена система керування потужністю заряджання в порівнянні з версією програмного забезпечення 2.3 дозволяє збільшити потужність заряджання постійним струмом до 135 кВт 1 . Крім того, клієнти також можуть вибрати функцію захисту акумулятора, яка автоматично утримує акумулятор в ідеальному стані заряду, обмежуючи його до 80 відсотків.

Оновлення також активує функцію Plug & Charge разом із контрактом на зарядку від служби зарядки Audi. На сумісних зарядних станціях автомобіль автоматично авторизує та активує станцію при підключенні зарядного кабелю. Виставлення рахунків також відбувається автоматично.

Audi Q4 e-tron – тепер ще більш персоналізований
Тематичні світи Audi у додатку myAudi дозволяють клієнтам легко індивідуалізувати зовнішній вигляд свого Q4 e-tron відповідно до своїх особистих уподобань лише за кілька кроків. Наприклад, клієнти можуть персоналізувати освітлення в автомобілі, а також фонові зображення, що відображаються на центральному дисплеї. В рамках пакету Audi connect Navigation and Infotainment Plus віртуальний помічник Amazon Alexa 2 можна використовувати для прослуховування музики, отримання останніх новин та багато іншого.

Партнери Audi інформують про кожну машину
Всі Q4 e-tron, випущені в 2023 році і пізніше, також матимуть функцію Plug and Charge та можливість виконувати оновлення програмного забезпечення через бездротовий бездротовий інтерфейс. Всі власники Q4 e-tron, які не мають нового програмного забезпечення для моделі 2023 року, будуть індивідуально поінформовані їх дилером Audi про те, як діяти з оновленнями. Щоб уникнути тривалого очікування, оновлення програмного забезпечення відбуватимуться в залежності від регіону та в кілька етапів.

1 Час і потужність заряджання акумулятора можуть змінюватись в залежності від різних факторів, таких як температура навколишнього середовища та акумулятор, використання вилок інших країн, використання функції попереднього кондиціювання (наприклад, кондиціонер автомобіля з дистанційним керуванням), доступність живлення на зарядній станції. , стан заряду та вік батареї. Потужність заряджання зменшується зі збільшенням рівня заряду. Зарядні втрати включені.
2 Amazon, Alexa та всі відповідні логотипи є брендами або зареєстрованими товарними знаками Amazon.com, Inc. чи асоційованої компанії. Для деяких функцій Alexa потрібна сумісна технологія розумного будинку.

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.